Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 32
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 248
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1689
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 32
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 248
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1689
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć w wodzie ok 2-3 godziny. Zależy jak bardzo są słone. Ale nie powinny być bardzo wymoczone. Muszą mieć smak. Wymoczone śledzie osuszyć papierowymi ręcznikami i pokroić w kostkę lub większe kawałki jak kto lubi. Przełożyć do salatetki i dodać cebulkę obraną pokroić w drobną kostkę. Jabłka obrane, pozbawione gniazd nasiennych też pokroić w kostkę. Dodać śmietanę i majonez oraz pieprz młotkowany z kolendrą. Wymieszać. Pozostawić na godzinę w lodówce żeby smaki się połączyły. Gotowe. Smacznego.