Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł jako dodatek do ziemniaczków na obiad, lub jako sałatka na kolację.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Składniki
Cebulę i jabłko obieram i drobno kroję w kostkę. Śledzia kroję w grubszą kostkę. Wszystko wkładam do miski.
Do śmietany dodaję sok z cytryny i pieprz , mieszam i odstawiam na 5 minut. Po tym czasie dodaję śmietanę do miski ze śledziem i dokładnie wszystko mieszam. Można jeść zaraz po przyrządzeniu , ale lepiej jak trochę postoi.