Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
śledzia płuczemy, kroimy w paski ok 1 cm, bądź w kostkę,
kroimy cebulę, paprykę, ogórki w drobną kostkę,
przekładamy wszystko warstwami, każdą posypujemy pieprzem, i zalewamy olejem.
Śledzia odkładamy na kilka godzin do lodówki.