Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie wiem co wymyślać na obiady jest tak gorąco że nic się nie chce tylko pić.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Umyte skrzydełka osuszyć odciąć końce.
Dodać wszystkie przyprawy
I dokładnie wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec godzinę co jakiś czas przekręcając skrzydełka.
Po tym czasie dodać pół szklanki przegotowanej wody
Piekarnik nastawić na 250 stopni i piec jeszcze pół godziny również przekręcając skrzydełka.
Podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty pekińskiej i pomidorami swoimi z majonezem.