Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami, nie tylko lenistwo, ale i brak czasu „wymusza” na nas pójście na łatwiznę. Bardzo często korzystamy z orientalnych sosów. Dlaczego? Bardzo lubimy połączenie mięsa ze słodką nutą. Właśnie te sosy charakteryzują się zbalansowanym smakiem. Oczywiście troszkę smak podkręciliśmy naszym, polskim miodem. Wyszło przede wszystkim smacznie, no i oczywiście szybko. Zapraszamy do wypróbowania przepisu w dobie „kryzysu” czasowego. A jak nie będzie Wam się chciało stać przy garach, my też czasami tak mamy, to tym bardziej. Życzymy smacznego.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 59
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2094
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 59
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2094
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Sos limonkowy mieszamy z miodem, dodajemy do mięsa, dokładnie mieszamy. Skrzydełka układamy na blaszce, pozostałą marynatę zostawiamy, pieczemy 35 minut w 180°C. 5 minut przed końcem pieczenia drób polewamy pozostałą marynatą. Podajemy z ulubionymi dodatkami.