Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowy dobry na każdą okazję, ale może podać go tak trochę inaczej ? Zapraszam
Piekarnik, miski, garnki, patelnia
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Mięsko najpierw obtoczyć w mące, następnie w jajku i bułce
Na usmażone schabowe połóż podsuszone pieczarki, przykryj serem i do piekarnika
Piecz góra i dół temp 95 stopni aż ser się rozpuści. Smacznego 🫶
Mięsko oczyść z przerostów i tłuszczyku. Ja z tego co odcinam to zawsze robię rósł
Pokroić w plastry ok 1 cm grubość
Rozbój mięsko przykryte woreczkiem aby nie pryskało dookoła
Rozbij po obydwu stronach
Pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na wolnym ogniu. Można doprawić solą i pieprzem