Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła odmiana dla typowych schabowych w panierce.
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 838
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 933
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 165
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 838
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 933
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 165
Składniki
Schabowy lekko rozbić. Posolić i popieprzyć. Marchewki pokroić w grubsze plasterki, cebulkę w piórka. Na dno naczynia żaroodpornego wyłożyć marchewkę, na to cebulę. Posypać papryką i ziołami prowansalskimi. Teraz układamy nasze schabowe. Smarujemy je równo majonezem.
Posypujemy startem serem. Całość przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy około 1 godziny w 190C. 15minut przed końcem pieczenia odkrywamy folię aby serek się zarumienił.