Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wykonane z ten sposób z pewnością zaskoczą waszych domowników i gości. Doskonale sprawdzą się na niedzielny obiad. W porównaniu do tradycyjnych kotletów, w tym przepisie nie znajdziecie bułki tartej. Oprócz tradycyjnych przypraw takich jak sól i pieprz, smak dania podkreśli dodatek świeżych ziół. Wypróbujcie ten przepis w domu, a nie pożałujecie!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Składniki
Świeże zioła płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
Kawałki schabu rozbijamy tłuczkiem na cienkie plastry. Doprawiamy z dwóch stron mieszanką siekanych ziół i przypraw.
Kotlety obtaczamy w mące, następnie przekładamy je do miski z rozkłóconymi jajkami.
Schabowe po parysku smażymy na rozgranym oleju na złoty kolor z obu stron.
Usmażone kotlety przekładamy na talerz i podajemy z ulubionymi dodatkami.