Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i smaczny schabik na obiad.
Najprostszy i najszybszy sernik z truskawkami. Ale co najważniejsze jeden z n...
Odsłon: 926
Najprostszy i najszybszy sernik z truskawkami. Ale co najważniejsze jeden z n...
Odsłon: 926
Składniki
Wykonanie: Papryki oczyścić, pokroić w paski i przysmażyć na maśle razem z pokrojonymi i oczyszczonymi pieczarkami. Następnie przyprawić do smaku, zdjąć z ognia i po lekkim ostudzeniu wymieszać z starty serem. Mięso opłukać, osuszyć, zrobić otwór ostrym nożem i nadziewać przygotowanym farszem. Po czym mięso natrzeć przyprawą, włożyć do woreczka. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 190 stopni około godziny.