Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sandacz pieczony"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 17
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85410
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 17
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85410
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Składniki
Ziemniaki obrać, opłukać, ugotować (nie rozgotować). Po ugotowaniu pokroić na ćwiartki. Pomidory umyć i też pokroić na cząstki.
Filety umyć, oczyścić, pokroić na niewielkie kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na 15 min do lodówki.
Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarowanym olejem. Obłożyć pomidorami i ziemniakami, skropić olejem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200oC przez 30 minut, podawać z ziołami.
ok. 70 minutŹródło: Twoje Imperium