Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 328
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 328
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Wrzucić do osolonej gorącej wody i gotować około 30 minut. Odcedzić i postawić do ostudzenia.
Cebulę pokroić w kostkę - sparzyć / przelać następnie zimną wodą /. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórki, rzodkiewkę i jajka pokroić w drobną kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki : pieczarki, cebulę, jajka,rzodkiewkę i ogórek kiszony, dodać groszek i ser. Doprawić do smaku solom i pieprzem. Podawać sałatkę z majonezem lub jak ktoś woli z jogurtem greckim.
Smacznego :)