Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka Waldorf – amerykańska przystawka"
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Składniki
Wszystkie na sos dokładnie wymieszaj. Odstaw w chłodne miejsce, aby dobrze się przegryzły. Jabłko obierz, przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne. Następnie pokrój na mniejsze kawałki.
Orzechy włoskie posiekaj i upraż na suchej patelni. Seler naciowy umyj, osusz i pokrój w plasterki. Jabłko, seler i orzechy włoskie wymieszaj. Wlej sos i wszystko razem połącz. Posyp nasionami granatu i udekoruj roszponką.Źródło: Na żywo