Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Surowego selera i surową marchew (oczywiście obie jarzyny wcześniej obrać) zetrzeć na grubej tarce , skropić całość sokiem z cytryny. Wycisnąć do tej mieszanki czosnek (maszynką do jego wyciskania) , przyprawić do smaku . Dodać śmietanę , wymieszać . Można udekorować zieleniną . Sałatka najsmaczniejsza jest wtedy, gdy się przegryzie (ok.1-2 godziny w lodówie) Smacznego.