Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sajgonki bez smażenia"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 122
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 28
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 71
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 122
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 28
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 71
Składniki
Tofu pokrój wzdłuż, włóż np. do zamykanego pudełka, skrop sosem sojowym i lekko potrząśnij pudełkiem. Odstaw. Sałatę umyj, osusz. Marchew, paprykę i ogórek pokrój w słupki. Tofu obsmaż na rumiano na rozgrzanym oleju.
Arkusze papieru ryżowego namocz kolejno w talerzu z gorącą wodą. Następnie na każdym kawałku kładź sałatę, tofu i warzywa. Pozawijaj. Sajgonki podaj z ulubionym sosem (najlepiej o wyrazistym smaku).Źródło: Świat kobiety