Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne lekkie danie na obiadek.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Grzybki moczę i kroję w paski.Pierś kroję w kostkę posypuję przyprawa do gyrosa.Podsmażam piers i odstawiam.
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach.Paprykę kroję w kostkę Por w paski.Wszystko razem podsmażam ,dodaję grzyby.Wlewam trochę wody,kostkę rosołową i duszę ok.10 minut.
Ryż dodaję do warzyw i po chwili mięso.Posypuję pieprzem,jeśli jest potrzeba dolewam wody.Duszę,aż ryż stanie się miękki,uważając aby się nie przypaliło.