Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
całość 985 kcal
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie: W woku rozgrzewamy olej. Cebulę siekamy drobno i przesmażamy na oleju. Mięso kroimy w kostkę i przesmażamy z cebulą ok 7-10 min. Dodajemy przyprawy, starty ząbek czosnku oraz brokuła pokrojonego w małe różyczki i marchew pokrojoną w zapałkę, przesmażamy 5 min. Dodajemy ryż i przesmażamy kolejne 5 min. Sprawdzamy smak, ewentualnie doprawiamy i podajemy.