Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
ryż zalać wodą i moczyć 20 min. potem odcedzić i przesmayć na oleju 3-4 minuty
wrzucić do garnka, dodać startą na tarce o dużych oczkach marchewkę,
pora przekroić wzdłuż na pół a następnie na piórka i dodać do ryżu
całość zalać bulionem i gotowa do momentu aż ryż wchłonie płyn
przykryć i włożyć do piekarnika na ok 20 min.
można podać do kurczaka chociaż moje dzieci równie chętnie jedzą ten ryż ze schabowym