Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rybna zapiekanka"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 32
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3885
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 438
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2298
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 32
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3885
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 438
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2298
Składniki
Rybę pokroić na części i wymieszać z przyprawą do ryb, obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron. Śmietanę wymieszać z serem startym na tarce, dodać koperek i doprawić.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przełożyć usmażone ryby, wierzch zalać śmietaną. Całość zapiec w temp. ok. 150-170 °C przez 15 minut.
Podawać na gorąco jako przekąskę lub samodzielne danie z surówkami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień