Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
Na gotującą wodę wrzucić filet ryby (około 20min). Przygotować sos wg przepisu na opakowaniu. Obrać ziemniaki pokroić na średnią kostkę, wrzucić na wrzątek, ugotować. Surówkę przygotować z składników (kapusta kiszona, marchew, cebula, natka, olej. Ziemniaki podawać z koperkiem