Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybka św. Piotra"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 138
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 138
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Składniki
Rybę posól, popieprz i natrzyj czosnkiem. Odstaw w chłodne miejsce na godzinę.
Każdy filet rozłóż na kawałku folii aluminiowej, odrobinę skrop oliwą, połóż na wierzchu zioła i plasterki limonki. Zawiń szczelnie w folię i piecz w temperaturze 170 stopni ok. 30 minut.
Po upieczeniu odwiń, wylej nadmiar soku, zdejmij limonkę i zioła. Podawaj z ulubioną sałatką..Źródło: Show