Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z warzywami"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 24
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 718
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3770
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 24
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 718
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3770
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Cukinię i bakłażana pokrój na plasterki, pomidory na połówki. Warzywa ułóż na tacce do grillowania. Pomidory miąższem do góry.
Całość skrop oliwą, dopraw solą i ziołami. Grilluj ok 8 minut. Filety rybne umyj i osusz.
Do oliwy dodaj sos sałatkowy i dokładnie wymieszaj. Następnie namocz w nim ryby przez ok. 20 minut.
Filety wyłóż na folię aluminiową, a na wierzchu połóż łyżkę masła. Całość zwiń. Piecz 20 minut. 5 minut przed końcem pieczenia rozwiń folię Rybę podawaj z warzywami.Źródło: Na żywo