Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa ryba przygotowana w piekarniku. U mnie dorsz ale według przepisów możesz przygotować każdą rybę.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 224
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 224
Składniki
Filtry opłucz osusz ręcznikiem papierowym, skrop z obu stron sokiem z cytryny, oraz przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki najlepiej na noc.
Następnie połóż dorsza na foli aluminiowej na wierzchu ułóż plasterki cytryny, plastry masła i gałązkę koperku, zawiń i włóż do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 10-12 minut.
Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką lub sałatką ziemniaczaną. W taki sam sposób możesz przygotować każdy rodzaj ryby.