Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 36
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 36
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Rybę pokroić na kawałki, obtoczyć w jajku i mące. Usmażyć. Cebulę pokroić w póra i spażyć. Ogórki konserowe kroimy w plasterki około 3 mm grubości,a paprykę na kawałki około 2 cm. Wszystkie składniki zalewy umieszczamy w rondlu i zagotowujemy. Rybę układamy w naczyniu, przekładamy warzywami i zalewamy gorącą zalewą. Rybę podajemy na zimno