Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w warzywach"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Składniki
Rybę opłucz, skrop sokiem z połowy cytryny, posyp solą i pieprzem. Warzywa oprócz pomidorków pokrój, gotuj 10 minut na parze. Pomidorki umyj, pokrój na połówki.
Warzywa ułóż na dnie żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Na wierzchu połóż rybę, polej oliwą, zapiekaj 40 minut w 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień