Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa ryba, zawsze na czasie
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 27
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 123
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1287
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 27
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 123
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1287
Składniki
Rybę oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki. W misce rozrobić śmietanę z jajkiem, koprem, sokiem z cytryny oraz solą. Rybę przełożyć do woreczka, zalać sosem i piec w 200 stopniach przez godzinę. Podawać z ugotowanym ryżem z dodatkiem kurkumy, oraz warzywami. Smacznego.