Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba w panierce z płatków owsianych"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Ryby opłucz, posyp solą i pieprzem. Skrop je sokiem z cytryny, odstaw w chłodne miejsce na pół godziny.
Filety panieruj z obu stron kolejno w mące, jajku, mące z bułką, w płatkach. Kładź na rozgrzanym oleju i smaż z każdej strony 7 minut na złoty kolor.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień