Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować i posolić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zrumienić na oleju. Kapustę wymieszać z cebulą i dusić na wolnym ogniu, podlewając wodą. Pod koniec duszenia dodać obrane pokrojone jabłka, przyprawić do smaku. Filety posolić, oprószyć z każdej strony mąką i zrumienić na rozgrzanym oleju. Rybę włożyć do kapusty, dusić powoli około 20 minut. Podawać na ciepło do obiadu.