Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w cieście po japońsku"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5177
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 45
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5177
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 45
Składniki
Wymieszaj na ciasto, po czym zanurz w nim kawałki ryby i usmaż na oleju.
zalewy zagotuj.
Rybę i warzywa ułóż warstwami w salaterce, zalej gorącą zalewą i odstaw na noc do schłodzenia.
Danie serwuj z pieczywem udekorowane cytryną.Źródło: Kurier TV