Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 67
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 123
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 67
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 123
Składniki
filety rozmrozic, umyc, osuszyc w sciereczke, skropic sokiem z cytryny, posypac sola i pieprzem, obtoczyc w mace i obsmazyc na tluszczu.
Cebule i ziemniaki pokroic w plastry, marchewke i seler zetrzec na tarce o duzych oczkach. Wszystkie warzywa podsmazyc na oleju, wylozyc na zaroodporny polmisek, ulozyc na nich porcje ryby, zalac smietana zmieszana z sokiem pomidorowym, posypac posiekanym zabkiem czosnku, doprawic sala i pieprzem. Piec okolo 20 min w dobrze nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypac natka pietruszki.