Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe i łatwe do przygotowania.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 354
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 354
Składniki
Filety kroimy w niewielkie cząstki, zanurzamy w panierkę przygotowaną z mąki, jaj i vegety i smażymy w głębokim oleju na rumiano. Zdejmujemy do salaterki. Cebule kroimy w kostkę, dusimy lekko na oleju, następnie dodajemy pokrojone w kostkę ananas i paprykę. Dusimy kilka minut, często mieszając. Później dodajemy sok z ananasa, zalewę z papryki i ketchup, dusimy jeszcze chwilkę. następnie wykładamy do salaterki na rybę i gotowe. Podajemy na ciepło lub na zimno.