Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma tyle pracy co z pierogami,a smak przepyszny.:)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Zrobić farsz. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Ziemniaki zmielone wraz ze serem wymieszać z cebulką,dodać pieprz i sól.Ja daję dużo pieprzu. Ciasto filo rozłożyć ,wyjąć arkusz,a pozostałe przykryć ściereczką by nie wyschło. Pociąć na pasy. Na każdy pasek nałożyć farsz i zawijać w trójkąt po przekątnej.
Blachę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Każdy trojkąt posmarować roztopionym masłem. Piec w 190st.góra-dół do złotego koloru. Najlepsze są z kwaśną śmietaną.
Smacznego życzę!