Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rumsztyk duszony w warzywach"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3241
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3241
Składniki
Wołowinę oczyść, włóż do rondla, zalej wodą (by ją przykryła). Zagotuj, zdejmij szumowiny, dodaj ziele angielskie i liście laurowe, przykryj, gotuj 40 minut.
Marchewki, seler i por oczyść, pokrój. Cebule i czosnek obierz. Dodaj do mięsa, wsyp goździki, oprósz solą i pieprzem. Zamieszaj. Gotuj z uchyloną lekko pokrywką około godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 4 złŹródło: Chwila dla Ciebie