Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosyjska ucha z tilapii"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Składniki
Filety rybne umyj, skrop sokiem z cytryny, przykryj, odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.
Marchewki, pietruszkę i ziemniaki obierz, umyj, pokrój w drobną kostkę. Rosół zagotuj, wrzuć warzywa, gotuj 15 minut.
Ryby pokrój na małe kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut na bardzo małym ogniu, aby mięso rybne się nie rozpadło.
Przypraw do smaku białym pieprzem i solą morską, wlej śmietanę. Przed podaniem posyp natką.
<strong>Przepis przysłała Stanisława Barwińska z Lublina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie