Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
1. boczek wędzony i surowy, cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, dodać łyżeczkę musztardy, doprawić do smaku solą i pieprzem, 2. kotlety rozbić, nakładać farsz, zwinąć roladkę, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, podlać gorącą wodą, dodać posiekany czosnek i liść laurowy, gotować na małym ogniu ok 30 min, jak mięso będzie miękkie, wyjąć roladki a wywar zaprawić mąką, zagotować, doprawić do smaku, włożyć ponownie mięso do sosu, mocno podgrzać, smacznego