Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała alternatywa dla tradycyjnych śląskich rolad. Mięso jest wyjątkowo delikatne i świetnie komponuje się z serem wędzonym i śliwkami.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 568
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85722
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 48
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 568
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85722
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Składniki
Polędwicę kroimy na plastry i rozbijamy, posypując świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Na każdym plastrze układamy kilka śliwek i plastry wędzonego sera, a następnie zawijamy roladki.
Na patelni rozgrzewamy margarynę i obsmażamy roladki z dodatkiem posiekanej drobno cebuli. Lekko przypalamy i podlewamy wodę, aby odzyskać smak z patelni. Wyjmujemy roladki i blenderem miksujemy sos. Podajemy z kluskami śląskimi.