Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre połączenie smaków. Prosto i smacznie!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 130
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 33
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 130
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 33
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Składniki
Mięso kroimy na cztery plastry i rozbijamy. Następnie potrzepujemy przyprawami. Paprykę oczyszczamy i kroimy w cienkie paski. Na każdy kawałek mięsa kładziemy dwa kawałki papryki i zwijamy w rulon. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym i smażymy do 45 minut w niewielkiej ilości oleju. Bulion drobiowy zagotowujemy mieszamy w nim serek i przyprawiamy do smaku. Usmażone roladki polewamy powstałym sosem.