Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z naszą ulubioną młodą kapustką z dodatkiem serka i pieczarek.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Następnie drobno pokrojoną paprykę.
6. Pokrojoną kapustę i prużymy aż warzywa będą miękkie.
7. Dodajemy serki, mieszamy aż się rozpuszcza.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
10. Zawijamy.
11. Obtaczamy w mące.
12. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
13. Panierujemy w bułce tartej.
14. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
15. Roladki gotowe. 16. Smacznego.