Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy i mielone w jednym. Czyli roladki z mięsa mielonego.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6153
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 67
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6153
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 67
Składniki
Cebulkę posiekałem i podsmażyłem na rumiano, czosnek wycisnąłem do szpinaku i poddusiłem. Mięso doprawiłem solą, pieprzem, papryką i ziołami. Wbiłem jajko i wymieszałem.
Deskę do krojenia podsypałem mąką (jak do pierogów) i formowałem prostokąty 5*10 cm. Każdy z z nich smarowałem szpinakiem i zawijałem w roladę.
Smażyłem na gorącym oleju. Z podanych ilości wyszło mi 6 roladek.