Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 249
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 249
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Składniki
1. filety umyć, pokroić na kotlety, rozbić, posolić i popieprzyć, 2. serek rozetrzeć, dodać drobno pokrojona szynkę, czosnek, natkę, wymieszać, 3. na rozbite kotlety kłaść łyżkę nadzienia, zwijać roladki, 4. obtaczać w mące, rozbitym, posolonym i popieprzonym jajku, na koniec w bułce tartej, 5. piec na oleju z każdej strony, 6. podawać z frytkami (u mnie z piekarnika) i surówkami, smacznego