Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z jajkiem w szynce"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudzone obierz ze skorupek, po czym zetrzyj na tarce razem z jabłkiem bez skóry.
Połącz z posiekanym porem, żurawiną i rodzynkami. Dopraw je solą z pieprzem, a następnie wymieszaj z majonezem oraz łyżeczką chrzanu lub musztardy.
Tak przygotowany farsz nałóż na plastry szynki. Każdy zwiń w ścisły rulon i ułóż na półmisku. Przed podaniem schłodź przystawkę w lodówce.
<strong>Przepis nadesłała: Agata Skiba</strong>Źródło: Kurier TV