Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, delikatne, pyszne.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 32
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1054
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 32
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1054
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Mięso rozbijamy na kotlety, przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie smarujemy każdy z jednej strony łyżeczką majonezu.
Ogórki i boczek kroimy w kostkę, a następnie porcjami nakładamy na kotlety. Każdy kotlet zwijamy w rulon, który spinamy wykałaczką.
Naczynie żaroodporne smarujemy masłem, a następnie układamy w nim roladki. Naczynie przykrywamy i wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy przez około 45 minut.
Roladki podajemy zaraz po upieczeniu na gorąco lub na zimno pokrojone na plasterki jako wędlinę na kanapkę. Smacznego !!!
;-D
;-)))