Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne roladki na obiad.
Leniwe kluski to zawsze dobry pomysł na szybki obiad, zwłaszcza gdy można je...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 50
To lekka, świeża i pełna witamin sałatka Tabbouleh. Sałatka libańska jest peł...
Odsłon: 125
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 49
Leniwe kluski to zawsze dobry pomysł na szybki obiad, zwłaszcza gdy można je...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 50
To lekka, świeża i pełna witamin sałatka Tabbouleh. Sałatka libańska jest peł...
Odsłon: 125
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 49
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym do smaku i robić dosyć cienko. Pieczarki, cebulę, papryczkę oczyścić, posiekać i przysmażyć na oleju, po czym ostudzić. Przygotowany farsz ułożyć na rozbitych kotletach, położyć paski sera wędzonego, zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Upiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 35 minut na rumiano.