Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabowe. Kilka prostych składników i pyszne roladki lądują na twoim talerzu, Spróbuj i przekonaj się sam.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy wystające części, kroimy w dwu centymetrowe plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i smarujemy cienko musztardą.
2.. Boczek oraz ogórki kroimy w słupki a cebulę obieramy, kroimy w piórka. Nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
3. Mięso obtaczamy w mące, następnie smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
4. Roladki się smażą a my robimy sos, cebulę obieramy, drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki grzyby. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Pod koniec smażenia grzybów, sos zagęszczamy mąką pszenną ( jedna łyżka) rozrobioną z musztardą oraz śmietaną, hartując wlewamy do grzybów. 6. Na koniec sos łączymy z usmażonymi roladkami.
7. Gotowe. Smacznego.