Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schbowe"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 211
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 211
Składniki
Schab pokrój w plastry i rozbij. Oprósz solą i pieprzem. Pieczarki oczyść i włóż na 2 minuty do wrzątku.
Odcedź i pokrój. Dwa jajka ugotuj na twardo. Masę pieczarkową podduś na maśle. Dodaj 2 łyżki bułki tartej i posiekaną natkę. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Plastry schabu posmaruj farszem. Zwiń w roladki. Panieruj w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smaż na oleju na złoty kolor.Źródło: Na żywo