Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe panierowane z musztardą, szynką i serkiem topionym to świetna propozycja na fajny obiad lub ciepłą przystawkę na domową imprezę. Roladki są bardzo proste w przygotowaniu.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 50
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 961
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 132
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 50
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 961
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 132
Składniki
Schab kroimy na plastry mniej więcej na jeden cm. Następnie rozbijamy i przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do kotletów schabowych, ale możemy użyć ulubionej przyprawy. Każdy plaster schabu smarujemy łyżeczką musztardy, następnie układamy plaster szybki i na koniec smarujemy jedną łyżeczką serka topionego. Tak przygotowane plastry schabu zwijamy w ruloniki. Kotlety następnie panierujemy w jajku i bułce tartej. Ja użyłam bułki tartej bezglutenowej, ale oczywiście możemy użyć normalnej. Roladki smażymy z każdej strony na małym ogniu na złoty ładny kolor. Roladki gotowe Smacznego