Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, kruche .....
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem, na każdym plastrze położyć kawałek sera i listek szałwii.
Zawinąć w szynkę, spiąć wykałaczką lub obwiązać nitką.
Zrumienić na oleju, podlać wodą, dodać soku z cytryny i dusić do miękkości. Potrawy nie trzeba solić. Smacznego:)