Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takie zwykłe, ale dobre
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 114
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 114
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Piersi pokroić na plastry około 8 szt ; ubić lekko. Posypać solą i pieprzem. Serek pokroić na 8 kawałeczków, ułożyć na roladkach i zawinąć. Obtoczyć w jajku i bułce, piec na złoty kolor.
Idealnie pasują do młodych ziemniaczków z koperkiem i sałatki sezonowej.