Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiace roladki z rozpływającym się serem.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Składniki
Pierś kroję jak na kotlety,rozbijam i doprawiam.Natkę pietruszki kroję niezbyt drobno.Mozzarellę kroję w paski.Na rozklepane i doprawione kotlety sypię natkę na to rozkładam plastry sera.Resztę natki posypuję na ser i rozkładam mozzarelle.
Zwijam, moczę w roztrzepanym jajku i obtaczam w płatkach.Smażę bardzo wolno,aby płatki się nie przypalały , a ser dobrze rozpuścił.