Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki bankietowe"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 158
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 158
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Fasolkę szparagową przebierz, oderwij twarde końce i nitki wzdłuż warzywa. Dokładnie umyte włóż do garnka wypełnionego osoloną wodą i gotuj ok. 20 minut.
Chwilę przed końcem dolej 2 łyżki octu ryżowego. Odlej i ostudź.
Ogórki obierz i pokrój w słupki. Truskawki umyj i pokrój w drobną kostkę.
Zalej je oliwą połączoną z sosem balsamicznym i nałóż na plastry schabu.
Na nich umieść ogórki oraz fasolkę i zwiń w rulony. Dodatkowo opleć je grillowanymi cienkimi plastrami cukinii.
Czas: 45 min. 1 porcja = 120 kcal.Źródło: Kurier TV