Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z aromatycznymi pieczarkami i cebulką.
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 161
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 221
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 884
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 110
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 161
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 221
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 884
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 110
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami 5. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia 6. Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa
7. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej 8. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
9. Roladki gotowe 10. Smacznego